Close

Naše služby

Naše služby již roky využívají nejrůznější firmy.

MEDOVÁ KUŘECÍ ROJBERKA

Rojber z kuřecích prsních či stehenních řízků


Naklepeme si cca 2 kg kuřecí prsa,  nasolíme a opepříme stejně jako na řízky.  Následně se snažíme naklepané řízky nakrájet na plátky o velikosti cca 8 x 8 cm. Přichystáme si misku, do které nalejeme 2dl stolního oleje, vložíme 3 polévkové lžíce plnotučné hořčice a 3 polévkové lžíce medu. Nasypeme mletou papriku cca 2 čajové lžičky, rozmáčkneme 3 stroužky česneku,  přidáme 5 kuliček nového koření, bobkový list a vše řádně promícháme.  Všechno nakrájené, naklepané maso vložíme do misky a pořádně promícháme, tak aby všechny kousky byly řádně obaleny námi vytvořenou směsí. Nakrájenou cibuli rozložíme  mezi vrstvy masa a nahoru na misku dámě nějaký uzávěr nebo potravinářskou fólii. Necháme odstát ideálně 1 den v lednici a na špic prokládáme se slaninou a nakrájenou cibulí na kolečka. Vše následně zabalíme do dvou vrstev alobalu a vkládáme na rozpálený rojber na 2 hodiny. Po 1,5 hodině snímáme alobal, poléváme pivem a vkládáme znovu na oheň, aby maso chytilo barvu a tu pravou vůni.  Dobrou chuť. 

PIKANTNÍ VEPŘOVÁ ROJBERKA

Necelé 2kg pečeně nakrájíme na cca 1cm tlusté plátky,  naklepeme, nasolíme a opepříme. Následně se snažíme nařezat z naklepané pečeně pláty o velikosti cca 8 x 8 cm. Připravíme si misku a do ní nalijeme 2dcl stolního oleje, přidáme 2 polévkové lžíce plnotučné hořčice. Nasypeme pikantní mletou papriku cca 3 čajové lžičky (dle pikantnosti), rozmáčkneme 3 stroužky česneku,  přidáme 5 kuliček nového koření, bobkový list a vše řádně promícháme.  Všechno nakrájené, naklepané maso vložíme do misky a pořádně promícháme, tak aby všechny kousky byly řádně obaleny námi vytvořenou směsí. Nakrájenou cibuli rozložíme  mezi vrstvy masa a nahoru na misku dámě nějaký uzávěr nebo potravinářskou fólii. Necháme odstát ideálně 1 den v lednici a na špic prokládáme se slaninou a nakrájenou cibulí na kolečka. Vše následně zabalíme do dvou vrstev alobalu a vkládáme na rozpálený rojber na 2 hodiny. Po 1,5 hodině snímáme alobal, poléváme pivem a vkládáme znovu na oheň aby maso chytilo barvu a tu pravou vůni.  Dobrou chuť. 

CELÉ KUŘE

Příprava celého kuřete na jednom špici.